Videoer

SILKEBORG

Ved Ildfest Regatta i Silkeborg, står Dinner in the sky i år med en fantastisk placering nær Lille Søgade tæt på Silkeborg søen, – som følge af det er der mulighed for en helt overvældende smuk udsigt over søen og silkeborg. Klippet der her fremvises er fra nogle år siden, – og var et test løft – selv ved dette test løft var folk glade og begejstrede (Se udsigten ved 1:34 i filmen). Én af de ting der nok kan få publikum til at få himmelvendte øjne (bogstaveligt talt) er Dinner In The Sky! Her kan gæsterne ombord opleve at indtage en lækker middag/frokost i 50 meters højde!

SILKEBORG

  • Der er en lille plade til fødderne – ellers er der fri luft under fødderne!
  • For de mere vovede, – så har man mulighed for at dreje sin stol, uden at pladen til fødderne følger med.
  • OG for de vilde – stolene kan lægges ned, – så kan man nyde udsigten til himlen. Men – det er et valgt man selv tager.

LONDON

Fantastisk god madoplevelse i London. Begivenheder i himlen drev en 10 dages pop-up restaurant i London. Eventet var åbent for offentligheden og der var fem af Londons bedste Michelin-stjernede restauranter der overførte deres menuer og spisestue oplevelser til vores unikke himmelbord, svævende 30 m oppe i luften.

MEXICO

Dinner in the sky og Ron Zacapa præsenterede dette eksklusive event i  Mexico. Nyd udsøgt mad sammen med en fantastisk udsigt, lad os være med til at arrangere jeres næste firma udflugt. 

PROPOSAL IN THE SKY

Da MaxisONE Club-medlemmet Khai opdagede, at han havde vundet to pladser til Dinner in the Sky-oplevelsen, spurgte han vores team, om vi kunne hjælpe ham med at planlægge en vigtig milepæl i hans liv: Det ultimative ægteskabs forslag til Qiu Rong, hans kæreste i 8 år. Hvordan kunne vi muligvis modstå?! Vi er glade for at have været i stand til at hjælpe med at gøre dette øjeblik mindeværdigt for Khai og Qiu Rong. Vi ønsker dem al lykke i deres nye liv sammen.

SKYDRONE I HD

Oplev byer og landskaber fra et helt andet perspektiv end hvad vi er vant til. Dinner in the Sky giver dig den unikke mulighed for at gøre netop dette. Lad os løfte jer op i højder hvor kun få har været. Sammen med en forbløffende smagsoplevelse, er Dinner in the Sky en helt uforglemmelig oplevelse i vil mindes om i mange år endnu.